Menu Sluiten

Eps Isolatiechape

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over eps isolatiechape kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Eps Isolatiechape

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Eps isolatiechape

contacteer ons email infocompelek.be nederlands franais home producten contact home producten contact rockwell automation info rockwell automation brengt een aantal toonaangevende merken samen waaronder allenbradley en rockwell software. Als wereldwijd marktleider in productieautomatisering biedt rockwell de klanten een ruime waaier automatiseringsoplossingen aan gebaseerd op meer dan . Producten waaronder plcs operatormachineinterfaces industrile pcs aandrijvingen servosturingen laagspanningsschakelmaterialen sensoren industrile software… Al onze automatiseringsproducten en oplossingen worden verdeeld door compelek eps isolatiechape brengt meer op Onze klanten kunnen steeds rekenen op een professionele locale ondersteuning. Website catalogus contact info adres rooseveltlaan erpemere belgi telefoon email infocompelek.be copyright by compe.

ga naar inhoud home diensten foto video contacteer ons faq items aan het laden… Homedirkt vertessen bvba mail ons uw specialist in epsvloerisolatie algemene chapewerken en vloeichape algemene tegelwerken realisaties ontdek een paar van onze projecten wij staan garant voor service en kwaliteit ontdek meer tevreden klanten ik had een idee maar dankzij de afspraak kon ik in alle rust en met de nodige expertise mijn tegels uitkiezen in de showroom. Het resultaat en de uitvoering is dan ook fantastisch maar ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht esmeralda nieuwe badkamer dankzij de duidelijke afspraken was mijn huis binnen de afgesproken termijn helemaal voorzien van isolatie en chape. Ik was zo tevreden over hun mannier van werken dat zij ook nadien mijn tegels hebben geplaatst. jan sterckx nieu.

Meer info over Eps isolatiechape

bel ons op vraag een offerte aan chapewerken de flo soorten chapes hellingschape gewapende chape sneldrogende chape vloerisolatie pur spuitisolatie betopor isolatiechape akoestische isolatie realisaties contact en offerteaanvraag bedankt betopor isolatiechape wat is betopor isolatiechape de belangrijkste component van betopor isolatiematerialen zijn epskorrels. Eps staat voor gexpandeerd polystyreen en heeft enkele bijzondere eigenschappen. Zo bestaat een epskorrel hoofdzakelijk uit de beste natuurlijke isolator gewone lucht dat maakt eps bijzonder licht van gewicht en tegelijk ook sterk en vormvast De verkoopsom van eps isolatiechape De belangrijkste toepassing van betopor wordt teruggevonden op verdiepingen van gebouwen zoals appartementen kantoren en ru.