Menu Sluiten

Energie Besparen Met Vloerisolatie

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over energie besparen met vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Energie Besparen Met Vloerisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Energie besparen met vloerisolatie

naar de inhoud springen menu sluiten menu voeg eigen tekst hier toe of verwijder het isolatie kosten berekenen aan het plaatsen van isolatie binnen jouw woning zitten een aantal flinke voordelen verbonden. Isolatie zorgt er voor dat warmte minder makkelijk het huis kan verlaten waardoor je minder hoeft te stoken en dus een lagere energierekening zal hebben. Daarnaast is het vochtwerend wat de binnenmuren beschermd en schimmelplekken zal voorkomen. Tevens kan het op meerdere plekken in huis geplaatst worden wat de waarde van je woning zal verhogen en tevens de levensduur van het huis zal verlengen. Kortom genoeg redenen om te kiezen voor isolatie. Maar wat zijn de kosten die gepaard gaan met het laten.

gsm infochapeknockaert.be select pagina home about projects villa projecten huizen projecten appartement projecten uitgevoerde werken offerte diensten chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie transport veelgestelde vragen contact vloerisolatie home vloerisolatie chapewerken knockaert zorgt ook voor vloerisolaties energie besparen met vloerisolatie bestellen Sinds de nieuwe wet betreffende energie prestatie binnenklimaat epb van kracht is zijn er bepaalde eisen van pas waaraan een woning waarvoor een bouwvergunning wordt aangevraagd moet voldoen. Dit geldt voor isolatie energieprestatie en ventilatie. Chapewerken knockaert biedt u graag haar diensten aan. Bouwen of verbouwen goed isoleren is de beste investering als u gaat bouwen of verbouwen. Uiteindelijk zult u daardoor ontzettend veel geld besparen. Uw architect zal het kpeil of het globale thermische isolatiepeil van uw woning berekenen. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de isolatiegraad van het gebouw of de u waarde maar ook met de compactheid van de woning. Uiteindelijk zal een goed gesoleerd huis weinig geld bespare.

Vragen over Energie besparen met vloerisolatie

vaartweg lot fax infopms.be facebook pms nv pump amp mixing service bedrijf isoleren vloerisolatie pur schuimbeton isolatiemortel met eps korrels akoestische of geluidsisolatie dakisolatie chape fotogalerij referenties contact menu close back pur polyurethaan onze specialiteit polyurethaanschuim is een isolatievorm die kan toegepast worden op alle vloeren. Pur is zonder twijfel de beste thermische vloerisolatie informatie over energie besparen met vloerisolatie Een vermogen van wmk bewijst dit gegeven. Besparen op uw energiefactuur dankzij de uitzonderlijk isolerende waarde van pur of polyurethaanschuim kan u besparen op uw energiefactuur. U verliest geen warmte meer door een slecht geisoleerde vloer waardoor uw kosten dalen en uw wooncomfort stijgt. Snel en efficint pur wordt rechtstreeks op de te isoleren oppervlakte gespoten hierdoor krijgt men een monolitisch oppervlak dat naadloos aansluit op muren. Ook reeds gelegde leidingen worden hierdoor perfect ingesloten. Polyurethaan droogt uiterst snel hier.