Menu Sluiten

Beste Dakisolatie

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u op uw energiefactuur

Spouwmuurisolatie kan het warmteverlies van uw woning met een derde verkleinen. Dat levert al snel een besparing van 20 tot 35% op uw energiefactuur.

  • Daardoor verdient u uw investering heel snel terug (gemiddeld 1,5 tot 4 jaar), vanaf dan maakt u winst
  • Omdat u geen stedenbouwkundige vergunning nodig hebt kunnen wij snel bij u beginnen
  • Wij zijn maar één à twee dagen bij u aan de slag
  • Wij brengen de isolatie aan doorheen de buitenmuur, van ons hebt u dus nauwelijks last
  • Het uitzicht van uw woning verandert niet

Spouwmuurisolatie verhoogt uw comfort

Besparen op uw energiefactuur is zeker niet de enige reden om warm te lopen voor spouwmuurisolatie van Isolair. Spouwmuurisolatie geeft uw woning jaar in jaar uit een gezond en comfortabel binnenklimaat. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam fris in de zomer.

Over Isolair

Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken, zolders, muren en spouwmuren, vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achtergelaten.

Onze diensten:

Wilt u weten op welke manier u uw woning het best isoleert? Neem dan gerust contact met ons op. Na een energie-audit krijgt u een gedetailleerde offerte en correct technisch advies. En als u recht hebt op premies of subsidies, dan krijgt u daar van ons alle informatie over.

Meer info

tags: Isolatiewerken – Dakisolatie – Zoldervloerisolatie – Vloerisolatie – Isoleren Dak – 

Wenst u meer info over beste dakisolatie kijk dan vlug op https://www.isolair.be/ | Beste Dakisolatie

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Beste dakisolatie

home dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen wilt u dakpannen laten leggen dan zit u bij rotsvast construct goed maak gebruik van ons netwerk van dakwerkers en vind een specialist die zorgt voor dakreparatie of dakrenovatie. Dakpannen leggen een dak beschermt een woning tegen weersinvloeden. De meest voorkomende dakbedekking bij hellende daken is het pannendak. Het vervangen en leggen van dakpannen is geen eenvoudige klus maar voor een ervaren klusser is het goed te doen beste dakisolatie binnen uw budget Bent u opzoek naar een dakwerker die u kan helpen bij het vervangen en vernieuwen van uw dakconstructie en bedekking .

home over ludiso projecten downloads contact nl fr thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie thermische akoestische vloerisolatie offerte aanvragen home over ludiso projecten downloads contact foto s thermosonor thermosonor is een thermisch en akoestisch isolerende uitvullaag die bestaat uit verschillende op elkaar geplaatste lagen thermomix thermische isolatie en polysonorakoestische isolatie als eerste wordt de thermomix geplaatst. Thermomix is een sterk isolerende uitvullaag die bestaat uit een mengsel van cementgebonden mortel en fijne epsparels met toeslagstoffen. Het product wordt op de werf zelf in onze speciaal ontworpen vrachtwagens tot de juiste emulsie verwerkt en met wormpompen op de gewenste locatie verpompt. Na een droogtijd van dagen wordt de tweede laag polysonor aangebracht. Polysonor is een geluidsisolerende zwevende vloer die bestaat uit rubbergranulaten gebonden met een vochtuihardend bindmiddel. De vloer behoort tot de klasse a inzake contacgeluidisolatie. De dikte van de vloer is tussen de cm minimum en cm maximum. Een dikkere ui.

Informatie over Beste dakisolatie

populaire projecten badkamerrenovatie dakwerken gevelwerken gyprocwerken isolatiewerken keukenrenovatie pleisterwerken ramen en deuren renovatiewerken schilderwerken vochtbestrijding zonnepanelen specialist in isolatiewerken gezocht vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten start nu gratis amp vrijblijvend isolatiewerken een woning zonder isolatie is bijna ondenkbaar. Tegenwoordig zijn er allerlei isolatienormen en isolatiewerken hebben gewoon een positieve invloed op je portefeuille Bekommernis over beste dakisolatie Maar je kan je woning op zoveel manieren isoleren dat je soms door de bomen het bos niet meet ziet. Op deze pagina krijg je een handig overzicht van de verschillende isolatiewerken. We bespreken hoe je de juiste keuze maakt en wat de kosten zijn. Ten slotte komen de verschillende premies aan bod. Daarvoor moet je echter wel een vakman inschakelen. Start gratis offerteaanvraag heb je nog geen geschikte vakman gevonden vraag dan hier gratis offertes aan om prijzen te vergelijken. Ga direct naa.