Menu Sluiten

Bedrijven Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over bedrijven isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Bedrijven Isolatiemortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven isolatiemortel

amix isolatiechapes bvba krommewege e maldegem belgium tel . Fax . Btw be .. Bedrijfsprofiel kenmerken polymix starbeads schuimbeton nieuws contacteer ons home in de wereld van isolatiemortels biedt amix de perfecte mix van passie en expertise met de betrouwbaarheid van een sterk familiebedrijf. Onze polymix isolatiemortel en polymix schuimbeton zijn geschikt voor kleine n grote werven. Met gespecialiseerde vrachtwagens komen onze vakmannen de gewenste hoeveelheid ter plaatse mixen verpompen en afwerken. Zelfs dringende bestellingen worden stipt geleverd. de polymix producten zijn bijzonder bouwvriendelijk bedrijven isolatiemortel lijst Ze kunnen zowel voor als na de pleisterwerken worden aangebracht schrijnwerk is niet vereist en reinigen met de borstel volstaat. De mortels hebben een goede aanhechting met de ondergrond zijn naadloos en ecologisch verantwoord. Dankzij de unieke mix gebeurt het uitvullen en isoleren in n bewerking. De polymix isolatiemortel is niet alleen thermisch isolerend maar ook bijzonder geluidsdempend. .

chapewerken home producten prijzen premies contact chapewerken purplus van leuffelen home producten prijzen premies contact chapewerken al sinds een vaste waarde in de bouwwereld chapewerken van leuffelen chapewerken van leuffelen is reeds jaar en dag bekend in de provincie antwerpen. Kwaliteit en persoonlijke service zijn de belangrijkste troeven van dit familiebedrijf. Omdat er naast de traditionele isolatiemortels die door chapewerken van leuffelen worden geleverd veel vraag was naar pur vloerisolatie werd purplus in het leven geroepen. Wenst u n uitvoerder voor uw vloerisolatie en uw chapwerken dan bent u bij ons aan het juiste adres contacteer ons voor een vrijblijvende offerte wat is chape traditionele chape wordt ook wel eens dekvloer of ondervloer genoemd. … Lees meer soorten chape isolerende chape uitvullingschape eindchape… Lees meer opties randisolatie verschillende soorten bewapening geluidsisolatie… Lees meer contact voor alle informatie m.b.t. Chapewer.

Wetenswaardigheden over Bedrijven isolatiemortel

over eltherm isolatietoepassingen isolatie drivein technische fiches referenties vacatures contact nieuws vacatures vacature projectcordinator m v eltherm heeft meer dan jaar ervaring in het plaatsen van isolatie zowel bij renovatie als nieuwbouw. Het totaalaanbod van isolatietoepassingen maakt ons uniek binnen de sector. Met een sterke focus op duurzaam en energiezuinig bouwen zijn wij een waardevolle meedenkpartner voor zowel de particulier als de professional in de bouw architecten aannemers projectontwikkelaars openbare besturen. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een projectcordinator m v takenpakket je bent verantwoordelijk voor de planning van de isolatieprojecten De verkoopsom van bedrijven isolatiemortel In samenspraak met de commercilen stel je de dag en weekplanning op voor de verschillende werven. Je houdt hierbij rekening met het beschikbare personeel en materiaal de weersomstandigheden je commun.