Menu Sluiten

Advies Isolatiemortel

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

Ultriso: Ultimate Insulation Solutions

Ultriso is één van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren en platte daken. Het combineert unieke technische troeven met een makkelijke plaatsing. En dat aan een betere prijs dan een traditionele vloeropbouw.

De 3 grote voordelen

Eén van de beste isolatiematerialen op de markt

Een lambda-waarde van 0,043 W/mK. Een druksterkte van 160 kPA. Akoestisch een vermindering van 20 dB bij een dikte van 11 cm. Geen risico op verzakkingen. Dat alles maakt van Ultriso één van de beste isolatiematerialen op de markt.

Makkelijk te plaatsen

Met zijn 85 kg/m³ is Ultriso makkelijker te verwerken dan eender welke uitvulchape. Ultriso is ook niet zo temperatuurgevoelig als gespoten PUR en het is niet nodig om de werf te stofzuigen. Kortom: Ultriso is eenvoudiger en sneller te plaatsen.

Lager prijskaartje

En welke meerprijs staat tegenover al die voordelen? Geen! Extra isoleren is overbodig, dus die post spaar je al uit. Ultriso laat elke nieuwbouw en renovatie sneller vooruit gaan. Die tijdbesparing vertaalt zich ook in een kostenbesparing.

Ontdek alle voordelen

Voor wie?

Bouwprofessionals

  • Tijdwinst
  • Betere resultaten voor evenveel centimeters vloeropbouw
  • Akoestisch sterk

LEES MEER

Chappers

  • Arbeidsvriendelijker
  • Gezonder om te plaatsen
  • Je biedt een totaalpakket aan: isolatie én chape

LEES MEER

(Ver)bouwers

  • Oplossing voor elke toepassing: renovatie én nieuwbouw
  • Verzwakt niet
  • Goedkoper

LEES MEER

92440419244041

Meer info

tags: Isolerende Mortel – Isolerende Mortel Vloeren – Isolerende Mortel Platte Daken – Beste Isolatiematerialen – Leveranciers Isolerende Mortel – 

Wenst u meer info over advies isolatiemortel kijk dan vlug op https://ultriso.be/ | Advies Isolatiemortel

Isolatie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies isolatiemortel

chape amp purisolatie amp isolatiemortel industrieweg malle t. infokoenrenders.be home pur isolatie isolatiemortel starbeads akoestische isolatie chapewerken offerte aanvraag contact neem contact op met deze expert in isolatietechnieken koen renders bv industrieweg malle belgieuml tel gsm fax infokoenrenders.be btw be .. Contact hebt u vragen wilt u advies of een afspraak neem dan snel contact op voor verdere informatie het professionele team van koen renders bv kijkt alvast uit naar een fijne samenwerking contact ik accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden bevestig aub dat u geen robot bent advies isolatiemortel bestellen Stratenplan koen renders bv industrieweg malle belgi ligging tel gsm fax infokoenrenders.be btw be .. Ma vr .

deze site gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Ok ik snap het meer info een vraag contacteer n van onze experts . Of laat je terugbellen menu sluiten een vraag bel gratis . Of klik hier en we bellen je terug purepur isola energypearls thermogran thermoultra accorub rubsonor nl nl fr allinone floor nieuw isolatie dak en zolderisolatie vloerisolatie spouwmuurisolatie kruipkelderisolatie akoestische isolatie chape vloerverwarming vloerservice referenties contact home premies over ons onze teams blog faq vacatures professionelen offerte aanvragen home isolatie vloerisolatie vloerisolatie met je blote voeten door je huis kunnen wandelen zonder het koud te krijgen. Zo creren we echt .

Het domein van Advies isolatiemortel

particulieren bedrijven over ons news faq contact vraag een offerte aan fr nl home bedrijven onze prestaties onze prestaties alles fotovoltasche panelen investeringen door derden isolatie laadstation s led verlichting multiprojecten fotovoltaischepanelen don boscolocaties klant don bosco regio brussel jaar amp diensten fv kwc fotovoltaischepanelen ledverlichting multiprojecten eurover klant eurover regio walloni waarom gezien het grote verbruik werkplaatsen en kantoren was de eerste wens om energie te besparen. De ledinstallatie was ook bedoeld om de helderheid in de werkplaats te verbeteren om mogelijke reflecties op het glas te vermijden en zo ongevallen voor de arbeiders te vermijden bekijk ook eens advies isolatiemortel Jaar en diensten eurover deed eerst een beroep op soltis om fotovoltasche panelen te installeren op het dak van hun gebouw in tubeke. Tevreden over de service en onze knowhow deden ze opnieuw een beroep op ons voor de ledlampvervanging van hun werkplaatsen en kantoren. Fotovoltaischepanelen chteau des thermes klant chteau des the.